Praktijk voor coaching en psychodynamische therapie

“De weg die je volgt, is de weg die je kiest”

Werkwijze

Ieder begeleidingstraject begint met een gesprek, waarin we inventariseren wat er speelt en of het zin heeft om samen een werkrelatie aan te gaan.

Vertrouwen is belangrijk. We bekijken welke vorm van begeleiding het beste bij je past. Ik lever uitsluitend maatwerk, dus elk traject wordt toegespitst op jouw behoefte.

Er wordt een inschatting gemaakt van de duur van het traject en de therapie en /of coaching wordt afgesloten met een evaluatie.

 

Kosten:

Kennismakingsgesprek van 30 min is gratis.

 

Psychodynamische therapie

De kosten bedragen 85 euro per consult (duur 1 – 1,5 uur). Therapie is vrijgesteld van BTW

Veruit de meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten. De vorm van therapie die Inzicht & Groei biedt valt onder “psychosociale therapie”. Raadpleeg vooraf uw eigen verzekeringsvoorwaarden. Deze vorm van therapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Dit betekent dat het niet ten laste komt van uw eigen risico.

 

Coaching

De kosten voor coaching bedragen 90 euro per sessie. Dit is inclusief 21% BTW.
Coaching is ook heel goed mogelijk via de telefoon of computer.
Het is laagdrempelig en vooral handig als fysiek afspraken maken lastig is.
Het eerste gesprek is wel op locatie.

De kosten voor coaching kunnen op verschillende manieren worden vergoed.
Onderstaand een aantal mogelijkheden:

 

Via je werkgever
Je kunt aan je werkgever vragen of je gebruik mag maken van het opleidingsbudget voor je coachtraject.
Doorgaans zijn de kosten van een cursus vele malen hoger, en wordt een coachtraject bovendien als effectiever ervaren. Vraag je werkgever eens naar de mogelijkheden.

Via de Arbodienst
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid deze (coach)kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Neem hiervoor contact op met je bedrijfsarts of de arbodienst.

Via de Belastingdienst
De kosten van een coachtraject (inclusief de BTW) kun je als particulier als scholingskosten aftrekken. Het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of het behouden van inkomsten uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Belastingdienst. De kosten voor een coachtraject voor zelfstandige ondernemers zijn voor de belastingdienst aftrekbaar als bedrijfskosten.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een individuele re-integratie overeenkomst afsluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachtraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van de UWV.

 

Registratie

KvK: 56000863
BTW nr: NL 851938668B01
VBAG Licentienummer: 2140304
RBCZ Licentienummer: 911834R

     

Adres
Praktijk Inzicht & Groei
Spinolaberg 4
4661 RT Halsteren

Telefoon
06 - 12 20 77 66

E-mail
info@inzichtengroei.nl

Contactformulier
Klik hier om naar het formulier te gaan

Social Media:
Facebook Linkedin

Vergoeding
Inzicht & Groei is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

Licentie nr. 2140304

De behandelingen bij Inzicht en Groei (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende ziektekosten verzekering.

Vanwege persoonlijke omstandigheden is de praktijk gesloten tot en met juli 2021 en kunnen er geen afspraken worden gemaakt.

Hartelijke groet,
Amandra Groen-Berger