Praktijk voor coaching en psychodynamische therapie

“Fijne ervaring met Inzicht & Groei? Deel dit met anderen”

Ervaringen

De sessies met jou hebben me veel inzichten gegeven over mezelf en mijn omgeving. Ik heb veel bij je mogen huilen en kunnen lachen door de tranen heen! Je hebt me handvatten gegeven om weer mezelf te kunnen zijn en te weten wanneer ik even een stapje terug moet doen en niet doordenderen. Mindfulness heeft me hier ook goed bij geholpen! (TD)

Bij onze eerste ontmoeting voelde ik me meteen prettig in jouw aanwezigheid, dit komt door de rust en warmte die je uitstraalt. Ik heb je ervaren als een warme en kundige therapeute die begaan is met je maar ook professioneel blijft. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik mag voelen wat ik voel en er mag zijn. (ME)

Ik heb de sessies als heel prettig en rustgevend ervaren en jou als persoon als bijzonder, meelevend, meevoelend en zacht. Het heeft me verbaasd dat je gelijk de eerste keer bij de kern kwam en het heeft me veel inzichten en vooral innerlijke rust gebracht. (SdM)

De sessies heb ik als heel waardevol ervaren, er kwamen toch behoorlijk wat inzichten. Het contact met jou was spontaan en vertrouwd. Het verbaasde me eigenlijk nog het meest hoe open ik was, normaal heb ik daar echt wel meer tijd voor nodig. De workshops hebben me geleerd dat onze kinderen onze spiegels zijn, meer dan ik voordien wilde geloven. En ik zie steeds meer dat alles met alles samenhangt, verbonden is. Dat heeft me gebracht dat ik nu veel alerter ben als iets met hen niet lekker loopt. Kijk dan gelijk naar mezelf en of ik daar iets aan kan veranderen. Voel me verbondener met alles en het gaat nu lekker. (MJ)

Ik wil even via deze weg laten weten dat het twee zeer waardevolle avonden zijn geweest tijdens de workshop! Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf, en ben verbaasd dat je eigen kind echt een spiegel voor jezelf kan zijn. Ik vond het zeer fijn om dit te doen middels een workshop. Ik heb gemerkt dat dit voor mij een zekere meerwaarde heeft. Je leert ook veel door te luisteren naar anderen. Het houdt je meer bezig, en omdat je toch een soort thuisopdracht krijg, blijf je erover nadenken. Ook door het uitvoeren van bepaalde opdrachten gaat het meer ‘leven’. Ik vind het leuk om het met anderen samen te doen, het zorgt voor een band. Ik vond ook dat je alles zeer helder en duidelijk hebt uitgelegd. Er heerste een zeer aangename sfeer. Je hebt iedereen er ook goed bij betrokken, zodat niet iedere keer dezelfde aan het woord was. Super bedankt voor alle inzichten die ik hierdoor heb gekregen!! (CV)

 

Ervaringen mindfulness training (in groep en individueel):

Ik hoopte op een praktische training die mij op weg zou helpen om met stress, angst etc. om te gaan. De training had inderdaad dit effect. Het heeft me vooral opgeleverd dat ik inzicht heb gekregen in mijn eigen gedrag, gedachten en gevoelens. En ik kreeg handvaten om hier verder mee aan de slag te gaan. Het was prettig dat er steeds ruimte was voor persoonlijke vragen en ervaringen en dat je warm en betrokken was, terwijl er ook veel ruimte was voor humor. Heel erg bedankt voor de warme en fijne training en begeleiding! (EB)

Ik heb in mijn dagelijkse leven meer rust kunnen vinden en ik kan van mijn gevoelens makkelijker accepteren dat ze er zijn. Ben me meer bewust van wat ik doe, accepteer dat ik ben zoals ik ben en mezelf niet hoef te veranderen. De sessies waren leuk en werden helder en duidelijk gegeven. Ik vond het werken in een groep fijn, zodat we elkaars ervaringen konden delen. (AM)

Adres
Praktijk Inzicht & Groei
Spinolaberg 4
4661 RT Halsteren

Telefoon
06 - 12 20 77 66

E-mail
info@inzichtengroei.nl

Social Media:
Facebook Linkedin

 

DEZE WEBSITE IS MOMENTEEL UNDER CONSTRUCTION